Over ons

Wilt u meer weten over onze start-up? Ontdek op welke manier we hét referentieplatform willen worden op het gebied van renovatie!

3.211

vakmensen

45.000

bezoekers per maand

1.2m

kapitaalverwerving

18

medewerkers

Ons verhaal

TrustUp.be is tot stand gekomen door Sébastien Remacle, een 25-jarige jongeman uit Luik. “Mijn vader had een bedrijf ingehuurd om een ​​nieuwe keuken te maken. Helaas ging het bedrijf tijdens de werkzaamheden failliet en bleef het project onafgewerkt. Hij leed een aanzienlijk financieel verlies en moest vervolgens veel moeite doen om een ​​betrouwbare aannemer te vinden die ermee instemde het werk af te maken. Door deze slechte ervaring heb ik het plan opgevat om iedereen een concrete oplossing te bieden door middel van het platform TrustUp.be voor consumenten”, verklaart Sébastien Remacle, medeoprichter van TrustUp.be.

Na zijn studie als webontwikkelaar besloot hij zijn ondernemersgeest te volgen en in 2016 begon hij met de ontwikkeling van zijn project: TrustUp.be. Anderhalf jaar lang werd het project ondersteund door VentureLab, een incubator gehuisvest bij HEC Liège en bedoeld voor jonge ondernemers van de academische pool Luik-Luxemburg, om vervolgens een naamloze vennootschap te worden die op eigen benen staat. Sébastien werd bij dit dolle avontuur al snel bijgestaan door Florian en Anais, die nu mede-oprichters zijn geworden.

Ons (geweldige) team

Anaïs

Anaïs

COO
Florian

Florian

CTO
Olivier

Olivier

Sales manager
Christophe

Christophe

Account manager
Gaëlle

Gaëlle

Web-designer
Mathieu

Mathieu

Web-developer
Axel

Axel

Account manager
Angélique

Angélique

Klantenzorg
Arnaud

Arnaud

Account manager
Alicia

Alicia

Account manager
Joëlle

Joëlle

Klantenzorg
Emilie

Emilie

Account manager
Patricia

Patricia

Account manager

Prijzen en onderscheidingen

Sinds de oprichting hebben we het geluk en de eer gehad te zijn geselecteerd en beloond voor het werk dat door ons hele team is verricht.

  • 2017 : Prix coup de coeur “Sommet de l’étudiant entrepreneur”
  • 2018 : 1er prix E-start & Go
  • 2020 : “Rookie of the Year” Lean On by Leansquare